FAQ

Inklapbare content

Wat zijn Lashes (Do it yourself)?

DIY-Lashes zijn wimpers die je zelf thuis kunt aanbrengen in plaats van naar een professionele salon te gaan.

Welke materialen heb ik nodig voor het aanbrengen?

Voor het aanbrengen van DIY-Lashes heb je nodig: Lashes in jouw gewenste maat, Bond, Remover en de Tweezer. Om deze langer te willen dragen raden wij ook de Sealer aan voor versterking en langer gebruik.

Welk type Lashes is het meest geschikt voor beginners?

Voor beginners is de bundelpakket het meest geschikte. Hierin zit de Bond, Sealer, Remover, Tweezer en de soort gekozen wimpers. Voor een natuurlijke look adviseren wij de style: Sunshine,

Welke lijm moet ik gebruiken voor de Lashes?

Voor Lashes kun je wimperlijm gebruiken die speciaal is ontworpen voor wimperapplicaties. Deze is op de website te verkrijgen onder de naam Bond.

Hoe kan ik mijn Lashes verwijderen?

Om je lashes te verwijderen, gebruik de Remover applicatie. Deze gebruik je net als het aanbrengen van mascara. Laten inwerken voor 5 minuten en de lashes losmaken van de binnenste naar de buitenste hoek van je oog met de tweezer. Verwijder vervolgens de lijmrestanten van je wimpers d.m.v. natuurlijke olie op een watje.

Wat zijn enkele tips voor het behouden en hergebruiken?

  • Voorzichtig verwijderen van de lashes d.m.v. de Remover.
  • De lashes dippen in gedenatureerde alcohol 70% voor enkele seconden.
  • Bond resten verwijderen met een wimperborstel en opbergen in een wimperdoosje (Binnenkort te bestellen).

Hoe lang blijven Lashes normaal gesproken zitten?

Lashes kunnen meestal 5 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van het gebruik van de Sealer kan dit tot 10 dagen zitten.

Zijn de Lashes waterproof?

Lashes moeten na aanbrengen de eerste 24 uur drogen. Gebruik de Sealer erna voor een beter effect en goede hechting aan de eigen wimpers.

Beschadigd het je eigen wimpers?

Onze lashes en applicaties zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Zolang je het toepast zoals het wordt aangegeven.